Članci

Dobro došli

Cijenjeni posjetitelji,  Gego Elektro pruža usluge iz sljedećih djelatnosti:

  • Prodaja, montaža i održavanje drobilica za kuhinjski otpad
  • Elektroinstalacije jake i slabe struje
  • Profesionalna ozvučenja

 

ISE DrobilicaZašto je drobilica kuhinjskog otpada idealan uređaj za Vašu kuhinju?

- zato što je čisto

Ne morate skupljati iznutrice, ljuske i ostale ostatke mesa, povrća, voća ili ribe u vrećice koje se cijede u Vašoj kanti za smeće – jednostavno uključite hladnu vodu i bacite otpatke u sudoper.

- zato što je praktično

Raspremate stol nakon obroka, ispirete posuđe sa svim ostacima hrane izravno u sudoper i stavljate ga u perilicu – zvuči brzo i praktično zar ne?

- zato što je higijenski

Grozite se insekata, gmazova i sličnih štetočina? Najčešći uzrok njihove pojave u domaćinstvu su upravo ostaci hrane – upotrebljavajte drobilicu kako bi neželjeni gosti ostali podalje od Vaše kuhinje.

- zato što je odgovorno

Upotrebom drobilice smanjujete udio organskog otpada na odlagalištu. Osim toga otpad koji nastaje uporabom drobilice u SAD-u se reciklira kao bio gnojivo.

- zato što je ekonomično

Koliko teži prosječna vrećica otpada koju dnevno proizvede Vaše domaćinstvo? Većina mase otpada na otpatke od hrane. U skoroj budućnosti plaćat ćemo odvoz otpada s obzirom na njegovu težinu – nakon ugradnje, drobilica (na našem tržištu još poznata i pod imenom mlinac, dispozer i sl.) odvozi organski otpad besplatno.